De band Kitchenette neemt deel van hun clip bij ons op!

De jonge Amsterdams/Almeerse indie-band Kitchenette heeft een gedeelte hun nieuwste clip bij het nummer “Prison Break” bij BuitenOosten opgenomen. Hiernaast kun je het fijne resultaat bekijken/beluisteren.

Een leuke vermelding in het magazine ‘Fijne Webadresjes”

In het magazine en op de website van Fijne Webadresjes hebben we een leuke vermelding gekregen. Het magazine staat online, maar als je een fysiek exemplaar wilt, kun je die bij ons meenemen. Neem een kijkje op www.fijnewebadresjes.nl

BuitenOosten in Buitenleven

In het blad Buitenleven van februari/maart 2015 staat een uitgebreide reportage over ons, onze boerderij en onze activiteiten.

Eerder stonden we ook al met een klein stukje in BuitenLeven van juli/augustus 2012 (jaargang 10, nummer 5). Op pagina 43 staat een leuk stukje over ons fijne bed & breakfast!

Zeefdrukken van ElPee

Sinds kort hangen er een aantal zeefdrukken van Lianne Pronk bij ons! De doeken en posters zijn hier te bekijken en als je er één of een aantal leuk vindt, kun je ze kopen en gelijk meenemen! Nieuwsgierig? Neem vast een kijkje op de website, www.elpee.nu

BuitenOosten in Noaber (voorjaar 2015)

In de Noaber van voorjaar 2015 kun je een leuk en uitgebreid artikel lezen over de activiteiten van BuitenOosten. Noaber is een magazine met veel reportages over Oost-Nederland, dat zes keer per jaar wordt uitgegeven.

Een uiltje knappen

Bij BuitenOosten op het erf leven een aantal uilen. In de schuur ontdekten we, in een hoog en donker hoekje, een kerkuilennest. Als je op het linkje onder de foto klikt, krijg je een grotere foto te zien waarop ook één van de jongen te zien is: wollig en nog niet zo knap als z’n ouders. Op de laatste foto een steenuiltje, dat vaak rondvliegt, schreeuwt en af en toe lekker rustig in het zonnetje gaat zitten.

Are you a Lion

De band Are you a Lion heeft op onze deel een akoestische sessie opgenomen.

Bekijk het hier: Clip Are you a Lion

Het Spyckerhuys uitgeroepen tot mooiste boerderij van Salland

Het Spyckerhuys in juni 2012 door Stichting Sallands Erfgoed uitgeroepen tot de Mooiste boerderij van Salland. Meer informatie daarover kun je hier lezen