Dagbesteding

In de maatschappij gaat alles vaak snel en gehaast. Maar wat, als je dit tempo niet aan kunt? Of misschien kun je het wel, maar dan alleen met de juiste voorwaarden en omstandigheden?

Wij denken dat een combinatie van ruimte, buitenlucht en een fijne sfeer goed is voor een mens en dat dit een positieve uitwerking heeft. Dit is een basis om je prettig te voelen en open te staan voor dingen die om je heen gebeuren, waardoor je je beter kunt ontwikkelen/ontplooien. Of dit nu in je eigen tempo is, of dat je juist iemand nodig hebt die je stimuleert of helpt.

 

Bij BuitenOosten kun je werkzaamheden of activiteiten doen waar je goed in bent en die je leuk vindt.

Want niets is fijner dan doen wat je leuk vindt!

Daarnaast proberen we je te stimuleren om nieuwe dingen te proberen en wie weet zijn die nog veel leuker en wordt je daar zelfs goed in! Er wordt structuur geboden waar nodig en afwisseling waar het kan.

 

Mensen met een beperking kunnen op dinsdag, woensdag en donderdag (van 9.00 tot 16.00 uur) bij ons komen werken en meehelpen met werkzaamheden in en rond het huis en Bed & Breakfast. Bijvoorbeeld: werken in de groentetuin of de (kleine) dieren verzorgen, huishoudelijke werkzaamheden in het huis en Bed & Breakfast, klusjes, creatieve activiteiten in de werkruimte, enz. Tussendoor drinken we koffie of thee en eten we in onze gezellige keuken. We proberen er natuurlijk altijd een fijne dag van te maken samen.

 

Als je denkt dat dit misschien een fijne plek voor je is, kun je een afspraak maken om een keer te komen kijken. We kunnen dan bekijken of dit iets is wat bij je past. Daarna kun je een keer (of zo nodig meerdere dagen/dagdelen) komen meedraaien.

 

 

Voor vragen of meer informatie (ook voor informatie over begeleiding buiten bovenstaande tijden), neem gerust contact met ons op.